Vurdering av datingsiden Elite Singles

Apr 09, 2018

Er du lei av desperat sveiping gjennom tradisjonelle dating-applikasjoner? Da er det stor sjanse for at du vil like EliteSingles, en datingside som har som mål å matche single mennesker med deres ideelle partner.

Datingsiden EliteSingles Norge drives av det tyske selskapet Spark Network Services GmbH som har hovedkontorer i Berlin. Den skiller seg fra andre datingsider ved å fokusere på kvalitetsbrukere med høyere utdanning.

På verdensbasis har EliteSingles over 30 millioner brukere. Bare her i Norge har de over 150 000 brukere på landsbasis, og tallet øker stadig.

Funksjoner og registrering

Det er enkelt å registrere seg hos EliteSingles. Med en gang du ankommer siden, ser du de første registrerings-feltene for utfylling. Deretter guides du sømløst gjennom hele registreringen til profilen omsider er klar til bruk.

Alle nyregistrerte brukere må gjennom en personlighetstest. Denne testen tar cirka 20-40 minutter og analyserer flere personlige egenskaper. Resultatet og den innhentede informasjonen brukes til å utføre målrettede søk etter potensielle partnere og gi bedre matcher.

Fordeler

  • Nøye utvalgte matcher med folk som passer din profil. Kompatibilitet anslås i forhold til resultatene fra personlighetstesten man tar som ny bruker.
  • Verifiserte brukere. For at profilen skal få flest mulig treff, anbefaler Elite Singles at man verifiserer den.
  •  Premiummedlemskapet er relativt kostbart, og det er vanskeligere å få matcher uten dette.

Ulemper

  • Premium-medlemskapet er relativt kostbare, og det er vanskeligere å få matcher uten dette.
  • Begrenset antall matcher. Det gis i utgangspunktet kun en håndfull matcher per dag, og for å få flere, må man ha Premium-medlemskap.

Brukeropplevelse

EliteSingles har en flott designet nettside som det er lett å finne frem på. De nøkterne fargene og illustrasjonene vitner om at dette er en seriøs side for folk som er interessert i å finne en best mulig partner for fremtiden.

Dette er en side med et tradisjonelt touch av tålmodighet og ettertanke. I motsetning til dating-applikasjoner som lar deg se gjennom hundrevis av partnere, foreslår EliteSingles kun en håndfull nøye utvalgte matcher hver dag.

Når du er inne og sjekker profilen din, blir det fort tydelig at dette er en seriøs side hvor folk tenker seg nøye om. På EliteSingles handler det om å ta sin tid og vurdere hver match nøye.

Da vi testet EliteSingles, fikk vi cirka 30 svar på 100 meldinger. Siden EliteSingles tar sikkerhet på høyeste alvor, tok det ikke lang tid før de luket vekk testprofilen vår. Vi er allikevel fornøyd med resultatet.

Spesielle funksjoner

En av EliteSingles sine hovedfunksjoner er filteret for potensielle partnere. I utgangspunktet vises kun profiler som samsvarer med alle kriteriene du har stilt inn, i alle fall for gratisversjonen av nettsiden.

Dersom du kjøper et premiummedlemskap får du også tilgang til "Hva om...?"-funksjonen. Disse forslagene viser folk du som bruker kanskje ikke vanligvis ville vurdert, men som allikevel kan være en potensiell match.

Matchene er som regel svært pålitelige. Grunnen til dette, er at de baserer seg på den vitenskapelige testen alle brukere må ta når de registrerer en ny profil hos EliteSingles.

Besøk EliteSingles

Gratis funksjoner og pris

Det er gratis å bruke nettsiden til Elite Singles, men det kommer med noen begrensninger. Gratisversjonen vil ikke vise profilbildene til andre profiler i søk og man mottar færre mulige matcher per dag.

De som ønsker mer kan kjøpe et premiummedlemskap med flere nyttige funksjoner. Noen av disse er muligheten til å se bilder, profilbesøk og å laste ned en detaljert personlighetsprofil. I tillegg får man tilgang til "Hva om...?"-funksjonen med ekstra partnerforslag.

De som virkelig vil investere i kjærligheten, kan velge et Premium-abonnement. Fordelen ved dette er at man kan benytte seg av hva-om-funksjonen. Denne funksjonen foreslår folk som ikke nødvendigvis passer alle kriteriene, men som allikevel har stort potensiale.

Sikkerhet

EliteSingles satser på sikkerhet, noe som gjør at du kan føle deg trygg i jakten på kjærligheten. Trygge betalingsmetoder og manuell godkjenning av bilder og tekster på nye profiler hjelper med å holde en sikker atmosfære på siden.

Da vi var inne og testet siden med testprofilen vår, tok det ikke mer enn én dag før dette ble oppdaget og profilen slettet automatisk. Dette betyr at det er vanskelig å støte på falske profiler inne på EliteSingles.

Det er enkelt å slette profilen, og dette kan gjøres både via nettsiden og appen. Premiummedlemskap kan kanselleres via brukerkontoen, og vil da ikke fornyes automatisk. All personlig informasjon er kryptert.

Vår Vurdering