cover

Vurdering Zoosk

Apr 09, 2018

Beskrivelse:

Zoosk.com er en av de raskest voksende sidene for nettdating, og det er det en god grunn til. Siden tiltrekker millioner av brukere på grunn av et godt produkt, som er morsomt og lett å bruke til å møte andre mennesker. I tillegg gjør Zoosk en viktig del av jobben for deg. På bakgrunn av din atferd presenterer de deg for nye mennesker hver dag gjennom søkefunksjonen SmartValg – et søk som finner de som passer deg og dine interesser.

Besøk Zoosk

Registrering:

Det er enkelt å registrere seg hos Zoosk. Du kan registrere deg med din Facebook- eller Google-konto (anbefales), eller registrere dig med din e-postadresse. Etter registreringen blir du bedt om å fylle ut et kjapt spørreskjema om deg selv, som ditt livssyn, jobb og etnisitet. I siste steg blir du bed om å laste opp et foto, hvilket jeg anbefaler å gjøre. Uten profilbilderer sjansene for å bli kontaktet av andre medlemmer relativt små.

Priser:

Hos Zoosk har du flere muligheter. Du kan både bestille tradisjonelle abonnement, såvel som kjøpe “mynter” som du kan bruke på ulike vis:

Brukervennlighet:

Som tidligere nevnt, har Zoosk et veldig godt produkt. Noen synes at det er det beste på markedet. Det blir så klart en subjektiv mening, men det er helt klart en intuitiv og meget brukervennlig side. Når du er innlogget, blir du presentert for medlemmer som passer dine søkekriterier. Du kan legge til de som venner, “”blunke” til de og sende digitale gaver – alt for å vise at du er interessert.

Sikkerhet:

Zoosk har høy sikkerhet på siden. De bruker moderne krypteringsteknologi for å sikre dine opplysninger. I tillegg har en kundeservice som aktivt sletter falske profiler for å heve kvaliteten på nettsiden.

Overordnet vurdering:

Zoosk er en enestående side og har trolig den raskest voksende medlemsdatabasen i verden. Dette gjør Zoosk til en attraktiv side for alle som vil bli kjent med nye mennesker. å være medlem av Zoosk er i tillegg veldig gøy – så hvorfor ikke bare prøve det?

Priser:

1 måned - 249,99 NOK
3 måneder - 174,96 NOK
6 måneder - 124,97 NOK

Vår Vurdering

9.5

av 10
Besøk Zoosk