Hvordan velge riktig profilbilde

Apr 09, 2018

Du kjenner det sikkert fra dine egne erfaringer: et godt profilbilde er svært viktig for førsteinntrykket! Når du ser på folks profiler, spiller deres bilde en viktig rolle. Derfor burde du ha et par ting faktorer i bakhodet når du velger ditt eget bilde.

Vær deg selv

Velg et bilde som virkelig viser din personlighet. Ikke prøv å framstå som noe annet enn det du er. Når du møter personen du liker første gang, vil nemlig vedkommene raskt avsløre deg. Ta et nytt portrettbilde som virkelig viser hvem du er.

Ikke vær for sexy

Husk at hvis du ser etter et langvarig forhold, så vil nok ikke andre se utfordrende eller erotiske bilder av deg - de søker også en potensiell kjæreste. Med slike bilder gir du trolig inntrykk av at du bare tenker på én ting i ditt søk. I tillegg kan det virke useriøst og desperat.

Et vennlig smil

Naturligvis har folk som ser vennlige ut på bilder større sjanse til å få meldinger enn de som ser alvorlige ut. Det beste er å bruke et hyggelig bilde av deg der du smiler! Dette signaliserer at du er en sympatisk, åpen og trivelig person. Det er nettopp dette profilbildet ditt burde vise - og gi et positivt førsteinntrykk!