Vurdering Match

Apr 09, 2018

Beskrivelse:

no.Match.com er en del av den verdensomspennende Match.com-plattformen. Match.com er en av verdens største og mest populære datingsider for mennesker som leter etter nye kontakter og relasjoner. Den store medlemsdatabasen, kombinert med et godt matchmakingsystem i bakgrunnen, gir en rask, morsom og effektiv datingopplevelse. Funksjonene på plattformen er vel gjennomtenkt så du både kan sende meldinger og blunke til andre medlemmer. For å komme i gang på no.Match.com foreslår Match noe de kaller for “Daily 6”. Dette er profiler du kan ha interesse av, og det gjør det veldig enkelt for deg å ta kontakt med andre og se om kjemien stemmer.

Besøk Match

Brukervennlighet og sikkerhet:

Hele siden, helt ifra den innledende registreringen, er utformet slik at medlemmene får en best mulig brukeropplevelse. Match.com bygger på bred erfaring fra deres søstersider i mange land over hele verden. Hovedfokuset er likevel det samme for alle sidene: å gjøre det enkelt for deg å komme i kontakt med nye mennesker og finne den rette partneren. Det beste er at du ikke trenger å vente til du kommer hjem for å se hva som har skjedd. Med match.com appen til mobil har du tilgang til profilen din overalt.

Match.com tar sikkerheten for dine personopplysninger og den allmenne sikkerheten på alvor. Personvernpolicyen forklares i detalj på nettsiden, inkludert alle juridiske rammer rundt sikkerheten. Det er en pålitelig nettside som setter medlemmenes sikkerhet først.

Priser:

1 måned - 379 NOK
3 måneder - 249 NOK
6 måneder - 189 NOK

Vår Vurdering

9.9

av 10
Besøk Match